SPOZNAJ SVOJE POTENCIALE

ONLINE delavnice

BREZPLAČNO: Zagotavljanje trajnega in celovitega osebnega dobrega počutja

95,00  0,00 

Prijavite se na interaktivno online delavnico PROGRAM: Zagotavljanje trajnega in celovitega osebnega dobrega počutja = BREZPLAČNO 95 € 

PRIJAVA NA BREZPLAČNO ZOOM DELAVNICO

KJE: dostopajte do ZOOM delavnice kar iz udobja vašega doma

KDAJ: četrtek | 26. november 2020 | med 18:00 in 19:30 uro 

 

Online delavnica je namenjena vsem ambicioznim posameznikom, ki želite delati na osebnosti rasti in dobrem osebnem počutju.

Še posebej je priporočljiva za vse, ki ste prekomerno izpostavljeni stresu, slabemu počutju, delovni preobremenitvi in psihičnim pritiskom. Po končani online delavnici boste opremljeni z učinkovitimi orodji, s katerimi boste nadgradili svoj osebni razvoj in izboljšali počutje.

Delavnice z Natašo za vaš osebnostni razvoj

(trenutno se zaradi Covid situacije fizične delavnice ne izvajajo)

Nataša Hudelja

Ima več kot 20 let izkušenj iz kadrovskega področja v mednarodnem podjetju.

Pokrivala je področje selekcije kadrov za potrebe proizvodnje, kakor tudi za vodilne kadre. Vodila je procese kadrovanja in selekcije za 900 ljudi. Bila je zadolžena za razvoj kadrov, pri čemer je uvajala najnovejše pristope, modele in orodja na mednarodnem nivoju. Bila je članica vodilne skupine za temeljito prestrukturiranje podjetja. Je svetovalka za samovodenje in vodenje po RT s TI, coachinja in vodja projektov na področju razvoja kadrov za domača in tuja podjetja.

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne trgovine – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.