DEROH DOŽIVETJE

na obrobju divjine

ESCAPE LEPI JANIČAR

soba pobega na prostem

TEAMBUILDING NA GRADU

med sredjeveškimi zidovi

TEAMBUILDING NA VASI

coaching pod krošnjami

TEAMBUILDING TO GO

Teambuilding To Go so delavnice za timsko motivacijo, za razvoj potencialov in postavljanje skupne vizije. V procesu posamezniki razvijajo kreativnost, gradi se ekipna sinergija, postavlja se strategija in krepi pripadnost moštvu. Delavnice so nabite z zgodbami, ki spodbujajo vizionarstvo. Ekipa gre na teambuildingu skupaj skozi težke, nenavadne izzive in okoliščine, v katerih se zgradijo močne medosebne vezi, ki so temelj uspešnega skupnega dela naprej v vsakdanjih okoliščinah.

Obravnavajo se aktualne teme podkrepljene z močnimi zgodbami, ki vodijo do skupne vizije in cijev. Večkratna prisotnost na delavnici in sodelovanje tima v oteženih drugačnih okoliščinah omogoča preskok iz enkratnega izkustva v izobraževalni proces, ki ga apliciramo pri svojem delu, zato priporočamo več takšnih timskih srečanj.

Lokacija je skrbno izbrana. Narava nudi tišino, premor in oddih, ki ga potrebujemo in je zlata vredno v današnji naglici in velikih pritiskih.

Gradimo timsko sinergijo: prepoznavamo vloge, se povezujemo in sprejemamo, gradimo odnose in se povežemo v nepremagljiivo ekipo.

Spodbujamo ustvarjalnost in kreativnost: skozi drugačne miselne vzorce iščemo kreativne in učinkovite rešitve, spodbujamo logiko, sklepanje, dešifriranje in ravijamo usmerjenost k rešitvam.

Rutino spreminjamo v kreativnost in pogum: delamo stvari, ki jih nismo še nikoli prej, na način, ki ga nismo še nikdar prej.

Gradimo pripadanost in krepimo medsebojno povezanost: smo predani timskemu cilju in članom ekipe, vsi za enega eden za vse, verjamemo v skupne cilje, si zaupamo med seboj.

 

Delavnice navdušujejo, so presenečenje in spodbujajo svežino v odnosih. Kljub navidezni preprostosti so delavnice kompleksne in učinkovite. Delavnice izvajajo trenerji, animatorji in organizatorji.

Z gibanjem v nepoznanem okolju dosežemo homogenost ekipe, ki je pogoj za dosego cilja. Presenečenje, orientacija v okolju, prilagajanje in ustvarjanje so stvari, ki so naš vsakdanjik.

Teambuilding v naravi za vse generacije

Teambuilding v naravi se izvaja na treh različnih lokacijah, ki so vsaka zase nekaj posebnega in zato prilagojene vsakemu okusu:

  • NA GRADU
  • DEROH
  • NA VASI

V skrbi za okolje vse potrebno v procesu treninga postavimo začasno z namenom, da se dosežejo cilji. Po treningu vse elemente odstranimo in pustimo za seboj okolico takšno, kot nas je pričakala. Skozi proces treninga na teambuildingu v naravi ne posegamo v škodo naravnega okolja.

SVETUJEMO: Teambuilding v naravi je namenjen za poslovne skupine, menedžment, društva, sodelavce, prodajne divizije, razvojne oddelke, marketinške oddelke, vodstveni kader, HR …
Za zaključene skupine ob proslavitvi posebnih dosežkov ali dogodkov. Teambuilding v naravi je primeren tudi za družinska srečanja.

POSEBNOST: Na lokaciji v procesu treninga lahko dodamo organizacijo celostnega poslovnega dogodka. Lahko organiziramo ponudbo lokalne kulinarike in izvedbo piknika.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE:

  • Dvignili boste motivacijo in zavzetost pri zaposlenih, članih ekipe.
  • Razvili boste obstoječe potenciale in odprli ter prepoznali nove.
  • Okrepili boste strast in željo po doseganju ciljev.
  • Razvijali in postavljali boste skupno vizijo.
  • Okrepili boste pripadnost in medsebojno zaupanje
  • Spodbudili in razvili boste kreativnost.
  • Obilno se boste zabavali in ravno zabava in humor je pomemben dejavnik pri gradnji učinkovitih delovnih odnosov.