UGOTOVITE, V KATERIH TIMSKIH VLOGAH STE NAJBOLJ UČINKOVITI

87,00  19,90  z DDV

(1 mnenje stranke)

Grad Vinica

19:00 – 21:00

10 oseb

Ob koncu delavnice bo sledila degustacija vin, druženje in možnost pogovora s predavateljico.

Počisti
Kategorija: SKU: N/A

Opis

Izvedeli boste, v katerih timskih vlogah ste najbolj učinkoviti in katerih timskih vlog se morate izogibati. Izvedli bomo vprašalnik in se pogovorili o prednostih posamezne timske vloge.

Vsak učinkovit tim naj bi imel dobro zastopanost vseh timskih vlog. V večjih organizacijah lahko sestavimo večje time s podvojenimi timskimi vlogami, v manjših organizacijah pa skrbimo za dobro zastopanost timskih vlog pri manjšem številu ljudi.

1 mnenje za UGOTOVITE, V KATERIH TIMSKIH VLOGAH STE NAJBOLJ UČINKOVITI

  1. Milko Grebenc

    Za mano je še en učni petek z Natašo Hudelja in Hrm-Business, na fantastični delavnici o timskih vlogah po Meredith Belbinu. Ta test sem v svoji karieri opravil trikrat, nazadnje leta 2005. Ko pa sem ga izpolnil na tej delavnici sem se naučil da je struktura in porazdelitev vlog ista, z eno veliko izjemo. Ena od vlog, ki je bila včasih med manj izraženimi, je tokrat prešla me bolj zaželene, kar je odraz dela in izkušenj skozi čas. Veselim se naslednjega petka, ko bo govora o stresu (vedno aktualna tema), sicer pa sem se že tako navadil da petke z veseljem prebijem med dobrimi ljudmi iz Bele krajine.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar