UGOTOVITE, V KATERIH TIMSKIH VLOGAH STE NAJBOLJ UČINKOVITI

35,65  brez DDV

(1 mnenje stranke)

Grad Vinica

18:00 – 20:00

10 oseb

Ob koncu delavnice bo sledila degustacija vin, druženje in možnost pogovora s predavateljico.

Počisti
Kategorija: SKU: N/A

Opis

S poznavanjem timskih vlog do večje učinkovitosti v ekipah

Izvedeli boste, v katerih timskih vlogah ste najbolj učinkoviti in katerih timskih vlog se morate izogibati. Izvedli bomo vprašalnik in se pogovorili o prednostih posamezne timske vloge.

Vsak učinkovit tim naj bi imel dobro zastopanost vseh timskih vlog. V večjih organizacijah lahko sestavimo večje time s podvojenimi timskimi vlogami, v manjših organizacijah pa skrbimo za dobro zastopanost timskih vlog pri manjšem številu ljudi.

 

 

***

Cena vključuje izvedbo predavanja na prestižni grajski lokaciji Gradu Vinica in osvežitev med programom. Ob koncu delavnice pa sledi še degustacija vina, prigrizek, mreženje in možnost pogovora s predavateljico.

Program in lokacija so zelo atraktivni. Število mest je omejeno na 10 zato pohitite s prijavami.

Delo bo potekalo v t.i. mehurčku ob upoštevanju vseh takrat veljavnih predpisih NIJZ. V primeru poslabšanja razmer in s tem posledično odpovedi dogodka iz razlogov zaradi epidemije, bomo vrnili plačano kotizacijo.

1 mnenje za UGOTOVITE, V KATERIH TIMSKIH VLOGAH STE NAJBOLJ UČINKOVITI

  1. Milko Grebenc

    Za mano je še en učni petek z Natašo Hudelja in Hrm-Business, na fantastični delavnici o timskih vlogah po Meredith Belbinu. Ta test sem v svoji karieri opravil trikrat, nazadnje leta 2005. Ko pa sem ga izpolnil na tej delavnici sem se naučil da je struktura in porazdelitev vlog ista, z eno veliko izjemo. Ena od vlog, ki je bila včasih med manj izraženimi, je tokrat prešla me bolj zaželene, kar je odraz dela in izkušenj skozi čas. Veselim se naslednjega petka, ko bo govora o stresu (vedno aktualna tema), sicer pa sem se že tako navadil da petke z veseljem prebijem med dobrimi ljudmi iz Bele krajine.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar