Teambuilding DEROH

“Teambuilding Deroh je odlična izbira za vse, ki iščete zabavno doživetje z zgodbo in se ob tem povežete z ekipo sredi neokrnjene narave na robu Kočevskega gozda.”

Iščete delavnice za timsko motivacijo, za razvoj potencialov in postavljanje skupne vizije?

Potem ste na pravem mestu. Poskrbimo, da v procesu posamezniki razvijajo kreativnost, pomagamo pri gradnji ekipne sinergije in močnih medosebnih vezi, postavljanju strategije ter krepitvi pripadnosti moštvu.
Vse to pa je temelj uspešnega skupnega dela naprej v vsakdanjih okoliščinah.

Gradimo timsko sinergijo: prepoznavamo vloge, se povezujemo in sprejemamo, gradimo odnose in se povežemo v nepremagljiivo ekipo.
Spodbujamo ustvarjalnost in kreativnost: skozi drugačne miselne vzorce iščemo kreativne in učinkovite rešitve, spodbujamo logiko, sklepanje, dešifriranje in razvijamo usmerjenost k rešitvam.
Rutino spreminjamo v kreativnost in pogum: delamo stvari, ki jih nismo še nikoli prej, na način, ki ga nismo še nikdar prej.
Gradimo pripadanost in krepimo medsebojno povezanost: smo predani timskemu cilju in članom ekipe, vsi za enega eden za vse, verjamemo v skupne cilje, si zaupamo med seboj.

Z gibanjem v nepoznanem okolju dosežemo homogenost ekipe, ki je pogoj za dosego cilja. Presenečenje, orientacija v okolju, prilagajanje in ustvarjanje so stvari, ki so naš vsakdanjik. Lokacija je skrbno izbrana. Narava nudi tišino, premor in oddih, ki ga potrebujemo in je zlata vredno v današnji naglici in velikih pritiskih.

KDO VODI DEROH TEAMBUILDING:

Nataša Hudelja, svetovalka za samovodenje in vodenje po RT s TI, coachinja in vodja projektov na področju razvoja kadrov za domača in tuja podjetja. Več TUKAJ.

DEROH PROGRAM JE PRILAGOJEN ZA:

poslovne skupine, menedžment, društva, sodelavce, prodajne divizije, razvojne oddelke, marketinške oddelke, vodstveni kader, HR … in ostale zaključene skupine ali družinska srečanja (5 – 15 oseb).

POSEBNOST: Na lokaciji v procesu treninga lahko dodamo še organizacijo celostnega poslovnega dogodka PO MERI. Nadgradimo vsebinski program in poskrbimo za celostno lokalno kulinarično izkušnjo.

DEROH IZKUŠNJA VAM BO PRINESLA:

Dvignili boste motivacijo in zavzetost pri zaposlenih, članih ekipe.

Razvili boste obstoječe potenciale in odprli ter prepoznali nove.

Okrepili boste strast in željo po doseganju ciljev.

Razvijali in postavljali boste skupno vizijo.

Okrepili boste pripadnost in medsebojno zaupanje

Spodbudili in razvili boste kreativnost.

Ob vsem tem pa se boste še odlično zabavali in poglobili odnose.

Teambuilding DEROH ESCAPE je pristen izziv obarvan z enigmami na temo Kočevarjev, ki jih je potrebno razvozlati. Odgovornost za strategijo in kreiranje rešitev posamezne tipske situacije, ki jo prinese ekipa, je v rokah udeležencev tima.

Ker nudi veliko lepe naravne in kulturne dediščine. Narava nudi razgibanost in divjost ter lepotne presežke, ki vzbudijo pri ljudeh posebna čustvena doživetja. Lokacija nudi veliko dinamike in raznolikosti pri izvedbi programov, kar je velika danost, ki je ni drugje. Vse skupaj je začinjeno z belokranjsko dobrosrčnostjo in ljubeznijo do ljudi in narave.

Doživljajski program in situacijski team building z reševanjem enigm nas vrne nazaj k naravi in v nas oživi potenciale, ki so nam bili položeni v zibko a smo jih žal tekom urbanega življenja največkrat izgubili, potlačili in pozabili. Pridih ESCAPE pristopa pa srečanju doda posebno enigmatično začimbo.

Začnemo s sprejemom na jasi pri brunarici.
Sledi ogled kleti in pokušina domačih zvarkov.
Postrežemo si z Deroškega krožnika pristnih doma pripravljenih jedi (domači kruh, domače klobase, sezonski zeliščni namazi, siri).
Na Deroh lokaciji izvedemo tudi TIMSKE IGRE za skupine. Timsko delavnico sestavimo z občutkom kot najboljši kuharski mojstri, ko pripravljajo najokusnejšo hrano. Pri izvedbi sodelujejo izkušeni animatorji in usposobljeni strokovnjaki z licenco za preživetje v naravi, ki so svoje življenje in kariero posvetili naravi in njenim zakonitostim. Skrivnosti delijo z udeleženci programa in poskrbijo za to, da se vrnete domov z novo življenjsko izkušnjo, ki je nikoli ne boste pozabili.

Izberemo takrat, ko želimo doživetje tudi okusiti in tako zaokrožiti dogodek v nepozabno doživetje escapa, timskega dela in vrhunske kulinarike v osrčju divjine.
Sprejem z deroškim krožnikom, zvarkom domačega žganja, ogled kleti, pokušina vin in mesnin, belokranjska pečenka, podpeka, žar, sezonski zeliščni namazi iz zeliščnega vrta, Deroška penina.

In kakšen je vtis po uspešnem Deroh team buildingu?