Teambuilding DEROH

Teambuilding DEROH ESCAPE je pristen izziv obarvan z enigmami na temo Kočevarjev, ki jih je potrebno razvozlati. Odgovornost za strategijo in kreiranje rešitev posamezne tipske situacije, ki jo prinese ekipa, je v rokah udeležencev tima.

Zakaj teambuilding Deroh Ecape? Ker nudi veliko lepe naravne in kulturne dediščine. Narava nudi razgibanost in divjost ter lepotne presežke, ki vzbudijo pri ljudeh posebna čustvena doživetja. Lokacija nudi veliko dinamike in raznolikosti pri izvedbi programov, kar je velika danost, ki je ni drugje. Vse skupaj je začinjeno z belokranjsko dobrosrčnostjo in ljubeznijo do ljudi in narave.

Doživljajski program in situacijski team building z reševanjem enigm nas vrne nazaj k naravi in v nas oživi potenciale, ki so nam bili položeni v zibko a smo jih žal tekom urbanega življenja največkrat izgubili, potlačili in pozabili. Pridih ESCAPE pristopa pa srečanju doda posebno enigmatično začimbo.

POTEK TEAMBUILDING DEROH ESCAPE

Začnemo s sprejemom na jasi pri brunarici.
Sledi ogled kleti in pokušina domačih zvarkov.
Postrežemo si z Deroškega krožnika pristnih doma pripravljenih jedi (domači kruh, domače klobase, sezonski zeliščni namazi, siri).
Na Deroh lokaciji izvedemo tudi TIMSKE IGRE za skupine. Timsko delavnico sestavimo z občutkom kot najboljši kuharski mojstri, ko pripravljajo najokusnejšo hrano. Pri izvedbi sodelujejo izkušeni animatorji in usposobljeni strokovnjaki z licenco za preživetje v naravi, ki so svoje življenje in kariero posvetili naravi in njenim zakonitostim. Skrivnosti delijo z udeleženci programa in poskrbijo za to, da se vrnete domov z novo življenjsko izkušnjo, ki je nikoli ne boste pozabili.

VIP PAKET teambuilding Deroh Escape izberemo takrat, ko želimo doživetje tudi okusiti in tako zaokrožiti dogodek v nepozabno doživetje escapa, timskega dela in vrhunske kulinarike v osrčju divjine.
Sprejem z deroškim krožnikom, zvarkom domačega žganja, ogled kleti, pokušina vin in mesnin, belokranjska pečenka, podpeka, žar, sezonski zeliščni namazi iz zeliščnega vrta, Deroška penina.

In kakšen je vtis po uspešnem Deroh team buildingu?

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne trgovine – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.