PREVERITE, KAKO ODPORNI STE PROTI STRESU

35,65  brez DDV

Grad Vinica

18:00 – 20:00

10 oseb

Ob koncu delavnice bo sledila degustacija vin, druženje in možnost pogovora s predavateljico.

Počisti
Kategorija: SKU: N/A

Opis

Preverite, kako odporni ste proti stresu

Menite, da ste odporni prosti stresu ali počasi klonite pod njegovo težo? Soočamo se z novo krizo, ki se imenuje Energetska kriza. Ta je osebna.

V čem je razlika med tistimi, ki so ves čas pod stresom in med tistimi, ki doživljajo manj stresa ali so odporni na stres?

Odgovor se glasi: ni bistveno, kaj doživimo, ampak kako doživimo to, kar doživimo in katero vedenje izberemo. Na to pa v veliki meri vplivajo štirje dejavniki, ki jih bomo na delavnici spoznali.

 

Znanstveniki so si enotni, da ljudje večinoma sami izzovejo stres. Hkrati pa obstajajo ljudje, ki v enakem okolju in ob enakih okoliščinah ne doživljajo nobenega stresa in tudi ne kažejo stresnega vedenja. Kako to?
Kar pri nekem človeku izzove stres, ni nujno, da ga sproži tudi pri drugem, zato pri različnih ljudeh to lahko vodi do različnih poskusov obvladovanja stresa in odzivanja na stres. Vas zanima kako ga lahko obvladujete tudi sami? Vabljeni na interaktivno delavnico “Preverite, kako odporni ste proti stresu?” in postanite samozavestnejši in uspešnejši.

 

***

Cena vključuje izvedbo predavanja na prestižni grajski lokaciji Gradu Vinica in osvežitev med programom. Ob koncu delavnice pa sledi še degustacija vina, prigrizek, mreženje in možnost pogovora s predavateljico.

Program in lokacija so zelo atraktivni. Število mest je omejeno na 10 zato pohitite s prijavami.

Delo bo potekalo v t.i. mehurčku ob upoštevanju vseh takrat veljavnih predpisih NIJZ. V primeru poslabšanja razmer in s tem posledično odpovedi dogodka iz razlogov zaradi epidemije, bomo vrnili plačano kotizacijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PREVERITE, KAKO ODPORNI STE PROTI STRESU”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar