SPOZNAJTE SVOJ KOMUNIKACIJSKI PROFIL

35,65  brez DDV

(6 mnenj strank)

Grad Vinica

18:00 – 20:00

10 oseb

Ob koncu delavnice bo sledila degustacija vin, druženje in možnost pogovora s predavateljico.

Počisti
Kategorija: SKU: N/A

Opis

Želite spoznati svoj komunikacijski profil?

– Spoznali boste svoj komunikacijski profil, svoje prednosti in tudi šibke točke.
– Naučili se boste razlikovati različne tipe vedenja ljudi in njihove komunikacijske stile.
– Bolje boste razumeli svoj način komuniciranja, spoznali pa boste tudi, kako prilagoditi svojo komunikacijo, da boste bolj slišani in upoštevani.

Ljudje prilagajamo svojo komunikacijo in vedenje glede na verbalno in neverbalno komunikacijo naših sogovornikov. Spoznali bomo metodo analiziranja in raziskali zaznavne tipe osebnosti ter uporabo le-teh v komunikaciji.

Prav gotovo poznavanje osnov zaznavnih tipov pripomore k ustreznejšemu pristopu do sogovornika ter posledično zvišuje raven učinkovitosti komunikacije ter izboljša odnos.

Izvedli bomo testiranje tipa in stila komunikacije.

 

***

Cena vključuje izvedbo predavanja na prestižni grajski lokaciji Gradu Vinica in osvežitev med programom. Ob koncu delavnice pa sledi še degustacija vina, prigrizek, mreženje in možnost pogovora s predavateljico.

Program in lokacija so zelo atraktivni. Število mest je omejeno na 10 zato pohitite s prijavami.

Delo bo potekalo v t.i. mehurčku ob upoštevanju vseh takrat veljavnih predpisih NIJZ. V primeru poslabšanja razmer in s tem posledično odpovedi dogodka iz razlogov zaradi epidemije, bomo vrnili plačano kotizacijo.

6 mnenj za SPOZNAJTE SVOJ KOMUNIKACIJSKI PROFIL

 1. Milko Grebenc

  Včeraj sem se toliko naučil in dobil nova spoznanja in poglede kot že dolgo ne. Ko človek misli, da pozna večino tematike (npr. to da sem tipičen vizualen tip), na takem izobraževanju spozna nove stvari in vidi nova obzorja. Pri meni je to kako se glavni tip preliva in “vizualizira” tudi ostala tipa kot sta kinestetični in audio. Zavedanje, da su drugi ljudje drugačni in kako pomembno je to, pa je ključ do uspešne komunikacije. ISKRENA HVALA! Prvi korak za spremembe je zavedanje. Drugi korak je njihovo sprejetje. (Nathaniel Branden) Zavedanje je kot sonce. Ko posije na stvari jih spremeni in/ali preoblikuje. (Thich Nhat Hahn)

 2. Mateja Tkalčič

  Hvala za delavnico takšnega profila in super, da so se tudi v Beli krajini začeli odvijati takšni dogodki. Na delavnici sem pridobila nova znanja, všeč mi je bila pa tudi intima delavnice, saj smo se lahko pogovarjali “ena na ena” in prediskutirali vprašanja in tematiko. Z veseljem bom delavnico priporočila tudi svojim prijateljem, saj bodo pridobili marsikatero novo znanje, ki ga bodo lahko unovčili na sestankih, v delovnem okolju, itd.

 3. Maja Pucelj

  Delavnico SPOZNAJTE SVOJ KOMUNIKACIJSKI PROFIL, ki jo je vodila Nataša Hudelja, sem zaključila z zelo dobrimi, prijetnimi občutki in boljšim poznavanjem same sebe. Nataša delavnico, ki tlakuje pot v osebnostno rast in omogoča možnost prepoznavanja komunikacijskih tipov naših osebnih ali poslovnih partnerjev oziroma sodelavcev, vodi z neverjetno lahkoto in v sproščenem vzdušju, udeležence pa neopazno spodbudi k želji po sodelovanju in nastopanju. Udeležbo na delavnici toplo priporočam, saj omogoča zavestno prepoznavanje in naslavljanje načina komunikacije za ljudi, ki prekrižajo naše življenje, ne glede na to ali poslovno ali osebno….

 4. Ticijana

  Draga Nataša, imaš veliko znanja in prav je, da ga deliš med nas. Na delavnici sem se dobro počutila, osvežila znano in se naučila nekaj novega.

 5. Janja

  Delavnica Komunikacijski profil mi je všeč in zanimiva. Uspelo mi je razumeti in doumeti. Poučno in dinamično. Vaje in vprašalniki popestrijo delavnico. Zame je bila to bogata izkušnja!

 6. Ksenja

  Delavnica je bila prijetna, zanimiva in v prijetnem prostoru. Vaje so bile dobrodošle. Zanima me še delavnica premagovanje stresa.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar