Teambuilding NA VASI

Teambuilding Na vasi je v bistvu coaching pod krošnjami, ko ti zrelo jabolko pade kar samo v naročje. Ali, ko se v nekaj korakih izgubiš v grmovju slastnih rdečih in dišečih malin. Takrat se tvoje sposobnosti dojemanja in razumevanja tematike nenadoma sprostijo. Postaneš veliko bolj čuječ in pozoren. Naenkrat si tukaj in zdaj, v tem trenutku, bos na travi v stiku z naravo.

Coaching pod krošnjami v naravnem okolju je veliko bolj učinkovit, kakor v zaprtih prostorih, še posebej če je to vaš vsakdanji delovni prostor.

Na vrtu kmečke domačije izvedemo timske delavnice za skupine. Delavnice teambuildinga Na vasi so skrbno izbrane in dogovorjene z vami, ker vam želimo približati naravni način vodenja, sodelovanja in timskega dela. Pridih tekmovalnosti da igram pospešek in veliko zabave ter smeha. Takrat se sprožajo procesi v našem telesu in možganih, ki nas napolnijo z dobrimi občutki in čutenji.

Vip paket teambuilding Na vasi je pika na i. Pod krošnjami vsaka hrana tekne veliko bolj in nič zato, če je zato tudi več pojemo, saj je zdrava, domača in najboljša. Privoščite si najboljše na vasi.

“Nataša nam je pomagala pri odkrivanju kompetenc posameznikov v ekipi, usklajevanju ciljev in strukturirano reševanju morebitnih nejasnosti. Super izkušnja, kul dinamika in profesionalen pristop. Definitivno pametna naložba v naše znanje, za razvoj našega mladega podjetja. Hvala.“ – Tomaž Aupič, Starkmat