Expert Plus - Hitro in učinkovito do strokovnjaka

Portal Expert Plus je rezultat tega, da smo prepoznali vrzel na trgu med ponudniki in iskalci strokovnih znanj. Tukaj lahko izkoristite potencial izkušenih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na vodstvenih položajih. Tako lahko na enostaven, hiter in učinkovit način pridete do rešitve za vaš konkretni poslovni izziv.

Kot strokovnjakinja na področju razvoja kadrov in vodstvenih veščin sem večinoma na strani eksperta in pomagam ostalim. Nato pa sem tudi sama potrebovala pomoč na drugem področju in tako me je navdušila ideja o povezovanju izkušenj različnih generacij. Nataša Hudelja sem skupaj s partnerjema pri projektu ustvarila platformo Expert Plus, kjer lahko poiščete ekpertno znanje in strokovnjaka ali pa svoje ekspertno znanje ponudite na portalu. Več o ekipi, ki stoji za projektom Expert Plus si lahko preberete tukaj.

Portal Expert Plus je tako primarno ustvarjen z željo povezovanja strokovnjakov z bogatimi delovnimi izkušnjami, ki želijo aktivno delati tudi po zaključeni karieri. Fleksibilne in izkušene strokovnjake nato povezujemo z iskalci (podjetji) določenih znanj in veščin. Naročnik lahko pridobi koncentrat izkušenj in znanj, ki jih potrebuje za uspešno izvedbo projekta, strokovnjak pa priložnost, da deli svoje izkušnje.

Vabim vas, da si ogledate spletno stran Expert Plus in izkoristite katero od ekspertnih znanj ali pa portal priporočajte naprej tistim, ki bi jim določena ekspertna znanja lahko rešila katerega izmed izzivov v podjetju. O tem kako izbrati pravega eksperta za rešitev izziva v podjetju pa sem zapisala v blogu tukaj.