OBLIKUJTE SVOJO KARIERO S POMOČJO OSEBNE SWOT ANALIZE

35,65  brez DDV

(1 mnenje stranke)

Grad Vinica

18:00 – 20:00

10 oseb

Ob koncu delavnice bo sledila degustacija vin, druženje in možnost pogovora s predavateljico.

Počisti
Kategorija: SKU: N/A

Opis

Oblikujte kariero s pomočjo osebne SWOT analize?

Osebna SWOT* analiza vam lahko pomaga, da se bolje spoznate, postanete najboljša različica sebe in se usmerite v področje, ki vam je najbolj pisano na kožo.

Prvo vprašanje je, kaj želite z njo doseči?
Lahko se uporabi za iskanje nove službe, si želite doseči nov uspeh že v obstoječi karieri?

Želite osebnostno napredovati ali želite poskusiti nekaj novega?

 

Izdelali boste svojo osebno SWOT analizo. Pri njenem oblikovanja je ključnega pomena iskrenost do sebe. Nase morate znati pogledati objektivno in z distance.

Ko boste torej ugotovili, v čem ste res dobri, potem je smiselno, da svojo karierno pot oblikujete okoli tega ter na tak način svoje prednosti in talente izkoristite v največji možni meri.

 

*SWOT analiza je analiza prednosti, pomanjkljivosti, priložnosti in nevarnosti (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats). Uporablja se predvsem v podjetništvu v namen načrtovanja strategij, lahko pa jo uporabimo tudi v lastni – samoanalizi pred začetkom kakšnega projekta ali če smo si zadali kak poseben cilj, ki nam veliko pomeni. V bistvu gre za metodo, ki le strukturira to, kar sicer običajno sami že intuitivno počnemo – preverjamo, kje smo dobri, kje smo slabi, kaj lahko naredimo in kakšne nevarnosti nam pretijo.

 

Na podlagi osebne SWOT analize bomo lahko opredelili potrebe in določili cilje. Spoznali bomo kaj so zunanji dejavniki, na katere nimamo vpliva in kaj so notranji dejavniki, na katere pa lahko vplivamo.

 

***

Cena vključuje izvedbo predavanja na prestižni grajski lokaciji Gradu Vinica in osvežitev med programom. Ob koncu delavnice pa sledi še degustacija vina, prigrizek, mreženje in možnost pogovora s predavateljico.

Program in lokacija so zelo atraktivni. Število mest je omejeno na 10 zato pohitite s prijavami.

Delo bo potekalo v t.i. mehurčku ob upoštevanju vseh takrat veljavnih predpisih NIJZ. V primeru poslabšanja razmer in s tem posledično odpovedi dogodka iz razlogov zaradi epidemije, bomo vrnili plačano kotizacijo.

1 mnenje za OBLIKUJTE SVOJO KARIERO S POMOČJO OSEBNE SWOT ANALIZE

  1. Milko Grebenc

    SWOT metodo sem poznal in jo tudi uporabljal, vendar sem samo v dveh urah dobil od odlične predavateljice Nataša Hudelja in delom z ostalimi udeleženci čisto nov in uporaben vpogled po vrstnem redu: pojasnitev metode – moje vrednote – kako materializiram in živim te vrednote – piramida življenja – moji srčni cilji – moj konkreten cilj in 5 vprašanj o njem – moj konkretni primer SWOT – samoocena – akcijski načrt. Iskrena hvala za novo znanje in horizonte, ki prihajajo zame v najbolj primernem času.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar