RAZVOJ KADROV

Bodite konkurenčnejši s premišljenim razvojem kadrov v podjetju.

Razvoj kadrov je celovit pristop, ki dviga konkurenčno prednost podjetja. Za vas postavimo kadrovske procese, ki bodo vaše podjetje naredili zanimivo za posameznike, ki želijo graditi kariero. Ekipe bodo bodo dosegale visoke rezultate. Vodstvo ter lastniki podjetja pa bodo vlagali v razvoj kakovostnega kadra, ki je ključen za dolgoročno uspešnost v zahtevnem poslovnem svetu.

Pristopov v segmentu razvoja kadrov je več. Najprej je pomembno, da z ustrezno metodo, kot sta kompetenčni model in psihometrično testiranje, preverimo kje smo. Nato določimo cilje in pot. Upravljanje s talenti je pot, ki je zahtevna vendar vam postreže z največ rezultati. Obdobni razgovori pa omogočajo strukturiran pregled pri razvoju kadrov in možnosti poglobljenih analiz.

SVETOVANJE ZA KADROVIKE

Pomagamo vam optimizirati kadrovsko službo.

Kadrovsko svetovanje se nanaša na postavitev ali preoblikovanje ali optimizacijo kadrovske službe. Bistvena naloga kadrovske službe je vpeljevanje kadrovskih procesov, ki bodo učinkoviti za upravljanje in razvoj kadrov in bodo nudili podporo vodjem in celotnemu podjetju. Pri kadrovskem svetovanju zajemam tako administrativni del kakor tudi razvojni del kadrovske službe.

COACHING

Kadrovski izzivi, vodenje za doseganje ciljev in učinkovito komuniciranje.

Poslovni coaching je pomemben dejavnik za razvoj podjetja. Je posebna oblika individualnega in skrbno načrtovanega svetovanja. Coaching izvajamo za posameznike in skupine. Coach vam pomaga, da pridete tja, kjer želite biti poklicno in zasebno. Moje poslanstvo je najti v posameznikih tisto posebno, kar vas naredi nepremagljive na vaši poti do uspeha in sreče.

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne trgovine – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.