Kontakt

Pozdravljeni, se že poznava? Sem Nataša Hudelja – direktorica in vodja projektov pri HRM Business, svetovalka za samovodenje in vodenje po RT s TI, coachinja in vodja projektov na področju razvoja kadrov za domača in tuja podjetja, članica Združenja manager in predsednica Gospodarskega kluba.

Linkedin
Več o meniPodatki podjetja

Želite ponudbo? Pišite mi.

  Izberite temo, za katero želite pomoč:
  kadrovsko svetovanjeteambuildingprijava na delavnico

  Podjetja, ki so nam izkazala zaupanje

  Me veseli, da želite o meni izvedeti več.

  Namreč ni vseeno komu zaupate svoje podjetniške izzive in kdo vam pri tem pomaga. Vse svoje izkušnje in znanje sem pridobivala na svoji karierni poti in jih pridobivam še danes.  Veliko mi pomenijo tudi opravljeni mednarodni certifikati, kjer sem svoje izkušnje še izpopolnila ter jih učinkovitejše prenašam na svojih coaching delavnicah za vodje.

  Sem tudi coach po realitetni terapiji s teorijo izbire, smer vodenje (Choice Coaching), po GROW metodi in po metodi Sistemskega coachinga.

  Dodatna ekspertna znanja in veščine sem izpopolnjevala na številnih področjih. Sem spada področje vodenja in doseganja ciljev, uvajanja sprememb, talent managementa, razvoja kadrov ter implementacije kadrovskih procesov ter kriznega vodenja.

  Imam več kot 20 let izkušenj iz kadrovskega področja v mednarodnem podjetju Danfoss Compressors, kjer sem bila tudi direktorica kadrovske službe. Danfossu sem se pridružila, ko je zaposloval 150 ljudi. Od takrat naprej sem kot članica ožjega managementa in kadrovska direktorica aktivno sodelovala pri gradnji in nadaljnjem razvoju družbe.

  Pokrivala sem področje selekcije kadrov za potrebe proizvodnje kakor tudi za vodilne kadre. Vodila sem procese kadrovanja in selekcije za 900 ljudi. Bila sem zadolžena za razvoj kadrov, pri čemer sem uvajala najnovejše pristope, modele in orodja na mednarodnem nivoju. Skrbela sem za področje internega komuniciranja in PR-ja ter razvijala dvosmerno komunikacijo kot enega od temeljev za spodbujanje kreativnosti in inovativnosti ter učinkovitih in produktivnih odnosov v proizvodnji. Veseli me, da so tudi sodelavke, ki so se kalile pod mojim okriljem, danes uspešne kadrovnice in podjetnice.

  Bila sem članica vodilne skupine za temeljito prestrukturiranje podjetja. Izkušnje in pridobljena znanja iz uspešne gradnje podjetja svetovnega formata kakor tudi postopki temeljite reorganizacije in zapiranja velikega podjetja ter selitve proizvodnje v drugo državo so redke v našem prostoru in to je največja dodana vrednost, ki jo dobite.

  Na moji samostojni poti in s pomočjo svoje ekipe pripravljam različne projekte, od delavnic za osebnostno rast, do team buildingov za podjetja ali zaključene družbe. Neizmerno uživam v svojem delu in vesela sem, da lahko delam z mladimi in zagnanimi ljudmi. Več pa lahko najdete TUKAJ na moji spletni strani.

  Kako me vidijo drugi

  Tisti, ki me poznate že veste, da mi je vedno lažje, če me predstavi kdo drugi.
  Na eni od konferenc Ženske zveze, ko sem predsedovala takratnemu digitalnemu kongresu, me je predsednica ŽZ Nadja Ušaj Pregeljc opisala takole:

  “Nataša je prikupna, ambiciozna podjetnica in kadrovska strokovnjakinja živi iz Vinici. Ima večletne izkušnje z vodenjem mednarodnega podjetja, je članica uprave, vodja projektov ter trenerka in voditeljica usposabljanj s področja vodenja. Zanjo so cilji sekundarnega pomena, primarni so odnosi, ki omogočajo uresničitev zastavljenih ciljev. Talente in potenciale prepoznava z vrhunskimi orodji, v svojih delavnicah spodbuja strast do dela, krepi dobre lastnosti svojih strank. »Pot do učinkovitih rešitev ne pozna bližnjic,« je misel, ki jo vodi pri delu.«

  Nadja, hvala za prijazne besede.
  Več mnenj o meni in mojemu delu pa najdete TUKAJ.

  Združenje Manager je največje združenje managerjev in managerk v Sloveniji. Deluje z namenom delitve strokovnega znanja s področja managementa, priložnosti za mreženje in izmenjavo izkušenj, vsakodnevnih informacih, ki jih slovenske managerke in managerji potrebujemo pri svojem delu, spoznavanje sorodnih organizacij doma in v tujini ter učenje iz najboljših domačih in tujih managerskih praks.

  V Podjetniškem Inkubatorju delujem že vrsto let, ravno tako pa sem tudi mentorica mladim podjetnikom na njihovi poslovni poti. Vpisana sem v evidenco mentorjev in strokovnjakov za startup in scaleup podjetja (SPIRIT Slovenija).

  kjer smo skupaj z mladimi uspeli preseči generacijske razlike in razvili takšno moč sodelovanja, da smo bili in smo še vedno kos najbolj zahtevnim prireditvam in dogodkom.

  Če bi izpostavila nekaj bolj pomembnih pridobitev specifičnih znanj, na moji karierni poti v daljšem časovnem obdobju, bi izpostavila naslednje:

  ☑ Certificirana za uporabo SDI orodja 1. in 2. stopnje, Slovenij

  ☑ Certificirana coachinja po metodi Teorije izbire, Slovenija

  ☑ Opravljen študij Realitetne terapije s teorijo izbire na inštitutu Williama Glasserja, Slovenij

  ☑ Opravljeno izobraževanje iz Sistemskega coachinga, Duna

  ☑ Licencirana za uporabo in analizo Predictive Index System orodja, U

  ☑ Licencirana za uporabo orodja Talent Management IMDE, Švic

  ☑ Komuniciranje v javnosti, Richard H. Greene, The Master of Charisma, ZD

  ☑ Vizija & Cilji , IMCI, Dansk

  ☑ Ravnanje s stresom, IMDE, Švic

  ☑ Danfossov mednarodni program za vodenje, Dansk

  ☑ Dialogika, Karnion, Slovenij

  ☑ Poslovni protokol in diplomacija, Slovenija