BREZPLAČNO: Zagotavljanje trajnega in celovitega osebnega dobrega počutja

(1 mnenje stranke)

Online delavnica je namenjena vsem ambicioznim posameznikom, ki želite delati na osebnosti rasti in dobrem osebnem počutju.

Še posebej je priporočljiva za vse, ki ste prekomerno izpostavljeni stresu, slabemu počutju, delovni preobremenitvi in psihičnim pritiskom. Po končani online delavnici boste opremljeni z učinkovitimi orodji, s katerimi boste nadgradili svoj osebni razvoj in izboljšali počutje.

Kategorija:

Opis

Zgodba Milka Grebenca

Metoda za celovito boljše počutje

Preverite še več podrobnosti in kaj boste pridobili z udeležbo na online delavnici:

Nataša Hudelja bom za vas gostila Milka Grebenca, strokovnjaka za celostno boljše počutje. Milko je na lastni koži občutil kaj pomeni izgorelost, upad motivacije in slabo počutje. Spoznali boste njegovo zgodbo kako se je vse začelo z zamujenim letom, posebno knjigo, odpiranjem uma do osvojene metode za celostno boljše počutje.

Milkovo poslanstvo je deliti učinkovite metode za nadgrajevanje osebnega razvoja. Le-to namreč izredno vpliva na uspešnost vseh ostalih področij v vašem življenju: poslovnem, družinskem in širše družbenem. Milkove predstavitve so vedno polne pozitivne energije, iskrenih nasvetov iz lastnih izkušenj in konkretnih rešitev.

Bila sva tudi gostujoča predavatelja na temo osebnostne rasti. Fotografija je s predavanja na SZKO – Slovensko združenje za kakovost in odličnost. 

Zakaj sva se odločila PODARITI te dragocene nasvete in dostope do učinkovitih metod?

Ker se nahajamo v obdobju epidemije in vsak dan prejemava vprašanja o izrednem stresu, soočanjem z odpuščanji, psihičnimi pritiski, manjku motivacije in zelo slabemu telesnemu počutju. Ta program pa je prva stopnička, osnova, ki jo morate osvojiti v kolikor želite nadgraditi svoja soočanja z življenjskimi izzivi.

Kaj boste pridobili po koncu programa?

Kakovostne rešitve za povečanje produktivnosti in zboljšanje kakovosti življenja

Poglobljeno samozavedanje in osnova za samoocenitev

Učinkovitejše doseganje plana aktivnosti in spremljanje napredka

Program je torej brezplačen, namenjen vsem ambicioznim posameznikom, ki se zavedate pomena nenehnega učenja. Predvsem pa za tiste, ki želite delati na osebnosti rasti in dobrem osebnem počutju.


“Življenje in učenje ne tvorita samo rime.“ – Milko Grebenc

 

Tudi sama se veselim virtualnega srečanja z mojim tokratnim gostom, saj so najina srečanja vedno polna novih spoznanj. Prav pa je, da naju že zdaj spoznate tud vi: https://hrm-business.com/ekipa/


Se veseliva virtualnega snidenja z vami.
Se vidimo?

Pokrovitelj tega dogodka je bila ZDRAVA PISARNA, saj je del celostnega boljšega počutja v pisarni povezan tudi z ergonomijo.

1 mnenje za BREZPLAČNO: Zagotavljanje trajnega in celovitega osebnega dobrega počutja

  1. Irena

    Natašo in Milka sem spoznala na eni izmed delavnic za izboljšanje komunikacije in name sta naredila res dober vtis. Predvsem mi je všeč, ker njuni nasveti niso le plod znanja, amapk tudi bogatih izkušenj. Sem se zelo razveselila te delavnice in komaj čakam na koristne usmeritve v četrtek. 😉 Nataša, bravo za selitev tudi na “online”! Bo lažje spremljati iz Kranja. Lp

    • Nataša

      Hvala za vaše mnenje – se vas spomnim. Sem vesela, da ste iz delavnice odšli polni koristnih nasvetov. To je bil tudi najin namen. Vašo prijavo na dogodek sem prejela in se že veselim našega online snidenja v četrtek.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Objavi komentar