Za vas in za vaše uspehe smo se podali na to čudovito pot

Nataša Hudelja

direktorica in vodja projektov in članica Združenja Manager

Imam več kot 20 let izkušenj iz kadrovskega področja v mednarodnem podjetju Danfoss Compressors. Danfossu sem se pridružila, ko je zaposloval 150 ljudi. Od takrat naprej sem kot članica ožjega managementa in kadrovska direktorica aktivno sodelovala pri gradnji in nadaljnjem razvoju družbe.

Pokrivala sem področje selekcije kadrov za potrebe proizvodnje kakor tudi za vodilne kadre. Vodila sem procese kadrovanja in selekcije za 900 ljudi. Bila sem zadolžena za razvoj kadrov, pri čemer sem uvajala najnovejše pristope, modele in orodja na mednarodnem nivoju. Skrbela sem za področje internega komuniciranja in PR-ja ter razvijala dvosmerno komunikacijo kot enega od temeljev za spodbujanje kreativnosti in inovativnosti ter učinkovitih in produktivnih odnosov v proizvodnji.

Bila sem članica vodilne skupine za temeljito prestrukturiranje podjetja. Izkušnje in pridobljena znanja iz uspešne gradnje podjetja svetovnega formata kakor tudi postopki temeljite reorganizacije in zapiranja velikega podjetja ter selitve proizvodnje v drugo državo so redke v našem prostoru in to je največja dodana vrednost, ki jo dobite.

Sem svetovalka za samovodenje in vodenje po RT s TI, coachinja in vodja projektov na področju razvoja kadrov za domača in tuja podjetja.

Pred šestimi leti pa sem se odločila za samostojno pot in s pomočjo svoje ekipe pripravljam različne projekte, od delavnic za osebnostno rast, do team buildingov za podjetja ali zaključene družbe. Neizmerno uživam v svojem delu in vesela sem, da lahko delam z mladimi in zagnanimi ljudmi.

Milko Grebenc

svetovalec in predavatelj

Imam več kot 30 let izkušenj iz področja upravljanja kakovosti, poslovne odličnosti, procesnega vodenja in odnosov s kupci (reklamacije, pogodbe) v mednarodnem podjetju Danfoss A/S, kjer sem svojo kariero zaključil februarja 2019.

V svoji bogati karieri sem delal v konstrukciji orodij in naprav, razvoju, tehnologiji, prodaji za tuje trge, sodeloval pri prenosu proizvodnje iz tujine v Slovenijo, njeni postavitvi, vodenju ljudi ter skrbi za njihovo varnost in zdravje.

Vse svoje znanje sem vedno delil (osebno kot virtualno) kot interni izobraževalec in trener med ljudmi iz več kot 35 držav. Tako sem si pridobil ogromno znanja o medkulturnih razlikah, timskem delu in komunikaciji. Vedno se z veseljem odzovem in svoje znanje in izkušnje delim z vsemi ljudmi, saj verjamem v obojestransko korist in zadovoljstvo.

Po poklicu sem diplomirani inženir strojništva, končal pa sem tudi visokošolski študij na Fakulteti za Organizacijske Študije (menedžment kakovosti) v Novem mestu in pridobil naziv diplomirani organizator. V svoji karieri sem preko EFQM v Bruslju, 12-krat deloval kot uradni ocenjevalec na evropski nagradi za poslovno odličnosti in se srečal z najboljšimi organizacijami.

Jani Pavlin

fotograf in back-up

V petih besedah: analitik, ekonomist, informatik, inovator in fotograf.

Zadnjih 18 let sem delal na Študentskem servisu Maribor kot referent za posredovanje občasnih in začasnih del študentom in dijakom, tako da imam bogate izkušnje pri komunikaciji, pisarniškem poslovanju pa tudi kadrovanju. Med letoma 2002 in 2009 sem se tudi med prostim časom dodatno izpopolnjeval za pisarniško-administrativna dela (v ŠSMB sem vodil projekt 100 učencev – 100 učiteljev, v Klubu tajnic Dolenjske in Bele krajine pa sem se udeleževal delavnic in jih nekaj tudi sam izpeljal).

Inovativnost: Na zadnjem delovnem mestu sem z inovativno žilico za marsikateri delovni proces skrajšal opravilni čas (tudi za 80 %), nekaterim procesom tudi zmanjšal možnost človeških napak.

Informatika: Vešč v hitrem obvladovanju novih aplikacij. Znam najti primerne aplikativne rešite za najrazličnejše pisarniško-administrativne in druge delovne procese. Spreten pri izkoriščanju obstoječe IT za doseganje opazno boljših rezultatov.

Spletne strani: Hitro in brez dodatnih stroškov postavim spletne strani za predstavitev podjetja, osebe, storitve, izdelka, poročila itd.

Fotografija: Delam poslovno portretno fotografijo, fotografiranje dogodkov in izdelkov, korekcijo in obdelavo fotografij z Adobe Photoshopom.

Mateja Tkalčič

svetovalka za marketing

Kot najmlajša članica ekipe HRM Business skrbim za vedno sveže ideje, sem kreativna, hkrati pa imam tudi poslovno žilico.

Svoje znanje sem pridobivala v šoli, na faksu, v službi, največ pa sem se naučila od izkušenih in modrih ljudi, katerih imam na srečo veliko ob sebi. Kot študentka sem delala na najbolj poslušanem radiu v Sloveniji – Radiu 1, kjer sem se v marsičem preizkusila, tako v etru, kot oblikovanju spletne strani, nazadnje pa sem si zaželela iti v bolj poslovne vode, zato sem pristala v prodaji. Ker sem se na radiu veliko naučila, sedaj v ekipi delujem kot svetovalka in skrbim za marketing.

Veselim se novih izzivov, ki jih bo prineslo življenje, tudi znotraj ekipe HRM Business.

Subvencija je bila pridobljena za Vavčer za digitalni marketing.

Naložbo – izdelavo spletne trgovine – sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.